0

5 gyldne råd til sommertøjet

Sommeren er endelig kommet til Danmark og de næste par uger, lover det højt solskinsvejr og omkring 25 grader. Det er med andre ord tid til at finde sommertøjet frem, men hvis du mangler inspiration og råd, får du det her.

Designtendenser giver dig 5 af vores bedste tips til, hvad der bør kendetegne dit sommertøj anno 2016.

1. Shorts og t-shirts med opsmøg

Der er ingen tvivl om at én af de populære tendenser til mænd, er at bære shorts og t-shirts med opsmøgede bukseben og ærmer. Det kan se rigtig smart ud, da du både får vist lidt overarm og får mere sol på disse.

Det kan gøre selv en kedelig t-shirt, mere smart og cool i udtrykket. Det samme med dine shorts og der findes mange modeller, der er beregnet til at være sådan. Det er derfor ikke engang nødvendigt, selv at opsmøge. Det handler mere om at købe de rigtige modeller.

2. Kjoler med blomster og sommerlighed

5 gyldne råd til sommertøjetFor kvinder er kjoler rigtig pæne og disse må gerne være med blomster, eller andre sommerlige designs og mønstre. Det vil give dig et friskt og flot look, der rigtig viser at det er sommer.

Hvis du ikke er til blomster eller sådanne designs, kan du nøjes med at gå efter varme farver som gul, orange, rød etc. Farver der giver dig et smart udtryk og som understøtter årstiden.

3. Gå efter sommerens farver

Du bør gå efter sommerens farver, når du vælger dit næste sommertøj. Farver som brun, grå og blå er ret kolde og neutrale farver, der primært gør sig om vinteren. På denne årstid er det koldt og blæsende udenfor, hvorfor disse passer ind.

Om sommeren bør du vælge mere friske farver. Det kunne være grøn, gul, rød, sort eller hvid. De fleste vil nok mene at sort/hvide OGSÅ er neutrale farver og netop derfor, passer de ind på alle tidspunkter.

Læs også: Smokingens 10 gyldne råd

4. Ankelstrømper er et must

Designtendenser.dk ser det desværre for ofte, men normale strømper er et no-go om sommeren. Det ser grimt ud og så får dine ben ikke nok solskin.

Du bør derfor gå efter ankelstrømper af flere årsager. Mest fordi de er mere diskrete og nærmest kan være usynlige, når du har fodtøj på. Det er den eneste rigtige løsning, for dig der insisterer på at bære sokker (frem for bare fødder).

5. Har du badetøjet klar? Ellers skal du have det.. 

Sidst er det værd at nævne badetøjet. Det er ét af de outfits vi bærer mest, når det er sommer. Du bør derfor sørge for at have badeoutfittet klar til de mange strandture.

Det kan være du mangler nye badebukser, eller er træt af dit nuværende badedragt. I alle tilfælde er det ved at være sidste udkald, for at finde nyt. I hvert fald hvis du vil have fuld glæde af dit indkøb denne sommer.

Så er du ikke allerede 100 % klar til strandturen, bør du komme i gang med at shoppe nyt badetøj.

Designtendenser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *