0

Jakkesæt efter mål

Skal du have et nyt jakkesæt? Så har du måske stødt på muligheden for at få skræddersyet det, efter dine egne mål. Det er slet ikke en dårlig idé, og overvejer du denne mulighed for at købe nyt, så bør du læse med her.

Et jakkesæt efter mål betyder, at du er helt sikker på, at sættet passer til dig. Så uanset hvilken kropstype du har, hvis du er meget muskuløs eller har smalle skuldre, så kan du få dit tøj til at sidde perfekt.

Fordele ved at købe jakkesæt efter mål

Der er rigtig mange fordele ved at købe et nyt sæt efter mål. Først og fremmest er pasformen noget af det vigtigste at tænke på, når du skal vælge dit jakkesæt.

Skulderstykket i jakken er noget af det, som det er vigtigst passer, da det er skulderstykket, der bærer resten af jakken. Kanten ved skuldrene må maksimum gå en centimeter eller to ud over din egen skulder. Selvfølgelig skal jakken heller ikke stramme eller gabe foran, når du knapper den eller løfter dine arme.

Det er også vigtigt at bukserne passer perfekt. Der er nogle, der godt kan lide det stumpede design, som nogle jakkesæt har, men vælger du ikke et stumpet sæt, så er det vigtigt at bukserne ikke er for korte. Selvfølgelig må de heller ikke blive for lange, da de ellers hurtigt bliver slidte i kanten.

Al dette ved din skrædder, men det er en god idé selv at være bevidst om det. Desuden er det vigtigt, at du tænker på, at det sidder behageligt, ellers fortryder du dit køb snart.

Du kan med fordel tjekke denne guide om skræddersyede jakkesæt.

Du bestemmer selv udseendet og pasformen

En anden fordel ved at købe et jakkesæt efter mål er, at du helt selv kan beslutte, hvordan det skal se ud. Du vælger både farve, design og stof, så du er sikker på, at det kommer til at matche din personlige stil helt perfekt.

Samtidig har du en kyndig ved hånden, som kan give dig gode råd om, hvad der passer godt sammen, og hvad der ikke gør. Det er en god idé at spørge ind til, hvad moden er netop nu, og hvad der sandsynligvis vil være ude af stil om et år eller to.

Vælger du et tidsløst design, kan du bruge det mange år frem over, hvis du samtidig sørger for, at kvaliteten er god. Det er en god idé at vælge et slidstærkt stof, så det ikke går i stykker efter kort tid.

Se også: Tøj tendenserne i 2016

Designtendenser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *