0

Video vejledninger til mænd

Har du ikke helt styr på herremoden, på hvordan du binder butterfly eller hvordan du finder et smart jakkesæt? Det er ikke alle mænd der følger moden og er lige stilbevidste, men der er hjælp at hente.

Designtendenser.dk har nemlig samlet en række gode vide vejledninger til mænd, som kan hjælpe dig på vej, alt efter hvad du mangler viden omkring. Se med her.

Sådan binder du din butterfly

Butterflyen er noget at det sværeste at binde, eller er det? For mange mænd vil svaret være JA, men det er i høj grad på grund af manglende træning. For når du først har fremgangsmåden og fidusen, er det ikke sværere end som så.

Se hvordan du gør i nedenstående video, hvor David K fra Herrernes Magasin giver sine bedste råd.

TIP: Husk at øve dig med bomuldshandsker, så du ikke gør din butterfly beskidt.

Sådan binder du dit slips

Der findes mange slipseknuder at vælge imellem, men dobbelt winsor er én af de mest velkendte og enkle at udføre. Hvad du foretrækker, er op til dig, men denne slipseknude kan i hvert fald gå til alle sammenhænge. Se hvordan den bindes i følgende video:

Sådan vælger du nyt jakkesæt

Ingen butterfly eller slips, uden at du er iført jakkesæt eller smoking. Jakkesættet findes i mange designs, stilarter og farver, hvilket kan gøre det svært at vælge for den almene mand. Specielt hvis du ikke har den mest skarpe modesans.

Mange mænd mangler lidt modeforståelse, men har fortsat ønsket om at se smarte ud. Det kan du få gode tips til hvordan du kommer til i denne video:

 

Tak til..

Vi skylder en tak til David K fra Herrernes Magasin, som har videregivet hans viden og erfaringer i artiklens videoer. Det er ikke uden grund at han jævnligt fremtræder på TV2, når der skal gives guldkorn inden for herretøjsbranchen.

Du kan se flere videoer, læse mere om hans forretning og tjekke deres udvalg, ved at besøge www.davidk.dk.

Designtendenser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *